Disney film: Coco 3D OV

28 Nov 2017 - 19:15

Gouda -  “Coco is dé feelgood familiefilm van 2017! Een hartverwarmende, kleurrijke en vrolijke film, zoals we van Disney gewend zijn”. Coco wordt naar verwachting de filmhit van 2017 en is vanaf woensdag 29 november uit in 3D OV, 3D NL en 2D NL te zien.  Cinema Gouda mag als énige de film al vertonen vanaf maandag 27 november! Een grote primeur dus voor Gouda!

 

 

Maandag 27 en dinsdag 28 november is Coco in 3D OV als eerste te zien, vanaf woensdag 29 november is de officiële premièredatum en draaien 3D NL en 2D NL ook. Info www.cinemagouda.nl

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Voorafgaand aan deze film zie je de nieuwe, 20 minuten durende Disney Feestdagen Special Olaf's Frozen Avontuur.