VSTS H1 wint ook van Timios

22-11-2017 Boskoop - Vrijdag 17 november speelde het VSTS-herenteam weer een belangrijke wedstrijd. Deze keer was Timios de tegenstander. Timios is ook een team dat meedoet in de top 4 van de competitie. In de 1e set bleek al snel dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, zoals verwacht. Het ging erg gelijk op. Met een sterke middenaanval van Timios konden ze VSTS telkens net voor blijven. De set ging dan ook met 26-24 naar Timios.

In de 2e set begon VSTS goed met lange service reeksen en sterke aanvallen. Na een aantal punten herpakte Timios zich. Met 25-20 verloor VSTS ook de 2e set.

In de 3e set herpakte VSTS zich. Met een verbetering in de passing en minder fouten aan het net kon het steeds Timios een paar punten voor blijven. Aan het einde van de set werd het nog erg spannend maar VSTS kon de set met 23-25 binnenhalen.

Door te beginnen met een lange service reeks in combinatie met een feilloze blokkering van Jos Bunt raakte Timios in de 4e set uit hun flow. Met een overtuigende stand van 16-25 pakte VSTS ook de 4e set.

De korte 5e set begon VSTS sterk. Timios was na een aantal verloren punten hun energie en motivatie kwijt. Waar ze in de eerste paar sets veel lawaai maakten, waren nu vooral bij VSTS te horen, gesteund door de meegereisde supporters. De 5e set eindigde dan ook snel met 4-15 en daarmee won VSTS de wedstrijd met 2-3. VSTS blijft koploper in 1e klasse F.