Olympia nog te sterk voor RVC '33

20-11-2017 Reeuwijk-Dorp - Juist tegen Olympia kampte RVC ’33 weer met serieuze personele problemen. Wouter Sluijs en Mari en Dirk-Jan Blanken moesten door blessures afhaken. En dat maakte RVC ’33 kwetsbaar tegen het ervaren Olympia. De Gouwenaars waren dan ook nog te sterk en hadden binnen de eerste 10 minuten de vis min of meer al op het droge: 0-2. Het was het allerslechtste scenario waarmee RVC direct in de wedstrijd mee te kampen

kreeg. De 0-1 prijkte al na 3 minuten voor de Gouwenaars op het scorebord. Aanvoerder Dennis Jongenelen testte via een vrije schop Stefan van der Meer op z’n oplettendheid. Heel slim verrastte hij met een lage schuiver de RVC-goalie. In de verdere 1e helft hield Olympia de regie in handen, maar moest wel de 1-2 toestaan. Frank Stolwijk vond met een voorzet op maat Ralph Tol die vrij kon binnenkoppen.

De aansluitingstreffer gaf RVC extra energie in het begin van de 2e helft om Olympia nog pijn te kunnen doen. En even leek de wedstrijd te gaan kantelen. Echter rond de 60e min. maakte Olympia daar een einde aan. Een aanval uit het boekje werd gepromoveerd tot 1-3, waarmee RVC was geknakt. Na de 1-4 was het helemaal klaar. Een treffer van Zanzibar Booij bepaalde de eindstand nog wel op 2-4.

Bericht: André van Egdom

 
► Olympia scoort de 0-2 tegen RVC '33 (Foto: Letty Blanken)
 
► Voor wie is de bal? V.l.n.r. Glenn Heuvelman (Olympia), Frank Stolwijk (RVC), Rens Mathot (RVC) en Sven Kroeze (Olympia). (Foto: Letty Blanken)