ESTO staat voor spannend voetbalweekend

17-11-2017 Bodegraven – ESTO staat voor een spannend voetbalweekend. De ploeg van trainer Pieter van Zoest kan de 1e periodetitel pakken in de 3e klasse C. Afgelopen weekend ging koploper AGE/GGK op eigen veld lelijk in de fout door een 3-4 nederlaag tegen NOCKralingen. En dat geeft ESTO de kans om alsnog periodekampioen te worden. Uitgerekend op eigen veld kan ESTO afrekenen met de Rotterdammers die a.s.

zondag naar de Kievitsheuvel komen. Hoewel ESTO zal moeten winnen is de kans van slagen daarin niet gering. ESTO heeft een sterke selectie, een mooie mix van routine en jong talent dat staat te trappelen ESTO op een hoger niveau te brengen. Mocht ESTO er in slagen AGE/GGK te verslaan dan zijn de Bodegravers niet alleen periodekampioen maar ook koploper in de 3e klas.
 

RVC '33 - Olympia

Nog een andere wedstrijd staat zondagmiddag volop in de schijnwerper. Op Kaagjesland in Reeuwijk-Dorp ontvangt RVC ’33 het Goudse Olympia. En dat is een streekderby die er toe doet. Al wekenlang zien de Reeuwijkers er naar uit de degens te kruisen met de Gouwenaars. Beide ploegen hebben het zwaar in de 1e klasse B. RVC ’33 probeert als debutant weg te komen uit de gevarenzone. Ook Olympia maakt tot nog toe een moeizaam seizoen door. De ploeg van trainer Tom Rietberg heeft slechts 3 punten meer dan RVC ’33 en voelt dan ook de hete adem in de nek van de Reeuwijkers.

 
• Beide wedstrijden zijn a.s. zondag live te volgen bij radio Bodegraven. Vanaf 14.00 u ESTO-AGE/GGK met verslaggever Gerrit Schinkel en vanaf 14.30 u RVC ’33-Olympia met verslaggever André van Egdom.

 • Bericht: André van Egdom

► Pakt hij, Pieter van Zoest met zíjn de team de eerste periodetitel?