Volkskerstzang Promising Voices

16 Dec 2017 - 19:00

Bodegraven - Dit jaar organiseert Interkerkelijk koor Promising Voices voor de tweeëntwintigste keer de Volkskerstzang in de sfeervolle Dorpskerk. Met in de middag Joyful Gospel Kidz! Soliste bij de Volkskerstzang is de jonge, getalenteerde zangeres Inge van der Veen. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen.

Het concert (opname van de eerste uitvoering van 16.30 uur met kinderkoor) wordt op 16 december om 21.00 uur uitgezonden op Radio Bodegraven.

 

Het thema is: The Savior came. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van het klassieke ‘Gloria’ van Vivaldi, het vrolijke ‘Merry carol of the bells’, naar een a capella gezongen ‘Mary did you know’ tot ‘Bethlehemian Rhapsody’. Daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Entree € 5,00.

Op 16 december. Er zijn op zaterdag 16 december drie uitvoeringen, om 16.30, 19.00 en 21.00 uur. Bijzonder aan het middagprogramma dit jaar is dat kinderkoor Joyful Gospel Kidz onder leiding van Anne Don haar medewerking verleent. Kaarten: www.zingenindekerk.nl/koren/volkskerstzang-bodegraven-2017