MuziekQuiz in het inloophuis

26 Nov 2017 - 14:30

Woerden - In het inloophuis 'Leven met kanker' is op 26 november van 14.30-16.30 uur een muziekquiz met muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.
Deze muziekquiz wordt begeleid door Jan Blonk, Frits Wellingen en Jozef Wilmot Klink. Jan is opgegroeid met het luisteren naar muziek in toentertijd 'de piratenzenders'.

Zijn favoriete nummer is 'Music' van John Miles. Jan is zich circa vier jaar geleden tijdens een muziek avond bij Padoc gaan verdiepen in het houden van een muziekquiz. De eerste keer heeft hij dit drie jaar geleden gehouden in ‘t Bierhuys, een muziekcafé waar onder andere veel muzikanten optreden. Hij werd hierin ondersteund door Jozef Klink, muzikant van oorsprong. Later heeft Frits Welling zich er bijgevoegd die het team ondersteunt met een presentatie van muziekbeelden.
Tijdens deze middag zijn muziekliefhebbers van harte welkom. Er worden naar gelang het aantal aanmeldingen teams gevormd van drie of vier personen. De eerste prijs zijn twee toegangskaarten voor Super Sunday van Jan Kanis en Friends in ‘t Klooster op 3 december. De toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er in de pauze een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden kan bij Inloophuis ‘Leven met kanker’  06-1400 4496 of www.inloophuislevenmetkanker.nl