Herinrichting van het Raadhuisplein

10-11-2017 Bodegraven - De Evenementen Commissie Bodegraven (ECB) is fel gekant tegen een mogelijke herinrichting van het Raadhuisplein. Voorzitter Ap Mak oordeelt dat die herinrichting de” organisatie van grote evenementen onmogelijk maakt. En dat kan toch niet de bedoeling zijn.” Een werkgroep bereidt de herinrichting van het Raadhuisplein voor om het totale centrum aantrekkelijker te maken voor bezoekers.

Tot de ideeën behoort bijvoorbeeld het plaatsen van een fontein en het realiseren van meer groen. In een interview dat met ingang van dit weekeinde elke twee uur te zien is op TV Bodegraven spreekt Mak zich uit tegen de plannen. “Er is simpelweg geen alternatief beschikbaar,” aldus Mak. Als dit wordt doorgezet kunnen we geen grootschalige evenementen meer organiseren.”
Mak doet zijn uitspraken tijdens een gesprek in het kader van Het Evertshuis Interviewt, waarin Henri Stolwijk met min of meer bekende plaatsgenoten spreekt over hun leven en hun hobby’s. TV Bodegraven registreert deze gesprekken en zendt ze periodiek uit. Na Ap Mak volgt een uitzending met ondernemer en sportvrouw Kim de Vor. De uitzendingen zijn te bekijken via het eigen TV kanaal van TV Bodegraven en via het eigen kanaal op You Tube.