Heres wint springwedstrijden in Waddinxveen

07-10-2017 Waddinxveen - Turnvereniging Heres Bodegraven had afgelopen zaterdag zeer goed gescoord bij de springwedstrijden in Waddinxveen. De recreanten gingen met maar liefst dertien bekers naar huis. De springwedstrijden bestonden uit drie onderdelen, lange mat, trampoline en trampoline kast. Tijdens de springwedstrijden werd er in teamverband gestreden in plaats van individueel. Heres deed ’s ochtends met twee teams mee en

streed tegen acht andere teams uit Waddinxveen, Moordrecht, Naaldwijk en Zandvoort. Het was een spannende wedstrijd. Heres liet mooie radslagen en handstanden op de lange mat zien en belandde daardoor op een eerste plaats, zo ook op de trampoline kast en trampoline.

’s Middags deed Heres met twee damesteams en één herenteam mee en had concurrentie van zeven andere teams uit Waddinxveen, Moordrecht, Zandvoort, Boskoop en Naaldwijk. Het was een hele gezellige wedstrijd. Heres was in de middag ook ontzettend sterk op alle toestellen en werd daardoor op alle toestellen de nummer 1, 2 en 3. Daarbij had het herenteam de hoogste totaalscore en ging naar huis met de prachtige allround beker.

De leiding, turners en turnsters kijken terug op een supergezellige wedstrijd waar prachtige resultaten zijn behaald. De volgende springwedstrijden zijn op 11 november in de Sporthoeve in Bodegraven waar de turnselectie van Heres aan mee doet.