VSTS H1 wint ruim van Punch 3

07-11-2017 Delft - Vrijdag 3 november speelde Heren 1 van VSTS een wedstrijd tegen Punch HS 3 in Delft. De vaste libero kon er bij deze wedstrijd niet bij zijn. Om hem te vervangen was Julian van Greuningen mee, die normaal voor VSTS A1 speelt. Voor hem was het dus zijn debuut. In de 1e set bleek al snel dat Van Greuningen de hele wedstrijd in het veld zou blijven staan. Met vol vertrouwen bracht hij steeds een goede passing en ook zijn

verdediging was sterk. Dit bood veel mogelijkheden in de aanval en er kon goed gevarieerd worden. De eerste set wonnen we met 25-18 door VSTS gewonnen.

In de eerste helft van de 2e set kon Punch beter bij blijven en ging het gelijk op. Halverwege de set hadden ze alleen moeite met de passing en kon VSTS de set met 25-16 binnenhalen.

In de 3e set werd het toch ineens spannend. De hele set ging het gelijk op en tegen het einde van de set stond het 24-24. Met de wissel van Jochem Dijkshoorn uit VSTS H2 kon de druk opgehoogd worden aan het net. Beide teams bleven hard vechten voor de set maar uiteindelijk wist VSTS de set opnieuw te winnen: 29-27.

Ook de 4e set ging opnieuw naar VSTS (25-20) waardoor de wedstrijd werd afgesloten met een 0-4 overwinning. Het herenteam van VSTS heeft door de winst op Punch 3 weer uitzicht op de koppositie in de 1e klasse F.