Felicitatieconcert voor Simon Stelling

17 Nov 2017 - 20:15

Alphen a/d Rijn - Stichting Vrienden van de Adventskerk en de Burgerlijke Gemeente organiseren een felicitatieconcert voor stadsorganist, Simon Stelling, in de Adventskerk. Simon kreeg afgelopen zomer een gouden medaille van de Société Académique "Arts-Sciences-Lettres" in Frankrijk uitgereikt.

Een bijzondere onderscheiding voor een talentvolle organist. “Dit moment willen we ook in Alphen aan den Rijn vieren. En waar kan dit nu beter, dan in de Adventskerk waar het unieke Steinmeyer orgel staat waar Simon elke zondag op speelt,” aldus Jan de Kruijf voorzitter van de Stichting. Simon Stelling zet zich al veertig jaar in voor de Franse orgelmuziek.

Burgemeester Liesbeth Spies en wethouder Kees van Velzen zijn deze avond ook aanwezig. Simon zal enkele Franse muziekstukken op het orgel spelen. Na afloop is er gelegenheid hem persoonlijk te feliciteren.


Op vrijdagavond 17 november. “Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke avond, die start om 20:15 uur in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Deuren gaan open vanaf 19:30 uur. Graag uiterlijk 13 november aanmelden via: info@vriendenvandeadventskerk.info. De toegang is vrij.”