Die Haghe al na één helft langs CVC Reeuwijk

06-11-2017 Reeuwijk-Brug – Al na één helft was Die Haghe-CVC Reeuwijk beslist. Een punt pakken op Die Haghe was natuurlijk niet realistisch, maar CVC Reeuwijk werd toch wel gauw door Die Haghe aan de kant geschoven. Ook de Hagenaars legden in de 1e helft pijnlijk bloot hoe kwetsbaar de Reeuwijkse verdediging momenteel is. CVC Reeuwijk begon helemaal zo slecht nog niet. Zo kreeg o.a. Patrick Edelman de kans om raak te vuren,

maar hij miste handelingssnelheid de trekker op tijd over te halen. Nadien ging het bergafwaarts met CVC Reeuwijk. Met name in verdedigend opzicht. Die Haghe ontmantelde de verdediging van de thuisclub met zichtbaar gemak, zodat na één helft de wedstrijd was beslist: 0-4. Die Haghe pakte vreemd genoeg in de 2e helft niet door, waardoor een groter pakslaag de Reeuwijkers bespaard bleef. De komende weken zal CVC Reeuwijk er moeten staan tegen de andere laagvliegers in de 2e klasse C. En om dan de weg omhoog te vinden zal CVC Reeuwijk er verdedigend wel moeten staan.
 

• Bericht: André van Egdom

► Joep van Keulen was weer terug bij CVC Reeuwijk, maar ook hij kon het tij tegen Die Haghe niet keren. (Foto: Rien Hermenet)