Brug vervangen ter hoogte van Hoogeind 10

01-11-2017 Driebruggen - In de week tussen 1 en 7 november worden vooral voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op het Hoogeind bij Driebruggen. Verschillende kabels en de waterleiding worden omgelegd die voor de werkzaamheden in de weg liggen. De fietsers en voetgangers kunnen altijd langs de werkzaamheden.

Woensdag 1 november is de leuning van de brug afgezaagd. Donderdag 2 november zal Rekam zijn kabels gaan omleggen. Hiervoor hoeft het Hoogeind niet te worden afgesloten. Zij starten om 7.30 en het verkeer zal hier met enig oponthoud langs kunnen rijden. Na afloop van de werkzaamheden van Rekam is het Hoogeind open tot maandagochtend.

Maandagochtend 6 november zal Oasen beginnen met het afkoppelen van de waterleiding bij de brug. Hiervoor zal het Hoogeind worden afgesloten. Waarschijnlijk starten zij om 8.00 uur en zijn zij 17.00 gereed. Het Hoogeind is na afloop van deze werkzaamheden open tot dinsdagochtend.

Vanaf 7 november gaat De Kuiper Infrabouw starten met het maken van de noodbrug en daarna beginnen met de sloop van de brug. Het Hoogeind gaat dan niet meer open totdat de werkzaamheden afgerond zijn.