Kerstmarkt in Nieuwerbrug

8 Dec 2017 - 23:00

Nieuwerbrug - De Brugkerk en Amnesty Nieuwerbrug organiseren op vrijdag 8 december van 17.00 uur tot 21.00 uur samen een kerstmarkt op het kerkplein van De Brugkerk in Nieuwerbrug. De Brugkerk bestaat dit jaar 100 jaar en Amnesty Nieuwerbrug 40 jaar. Beide jubilarissen vinden dat een goede reden om dit jaar de krachten te bundelen en de kerstmarkt samen te organiseren.

Het kerkplein zal gezellig aangekleed worden met kramen en een tent zodat iedereen ook bij minder mooi weer droog kan staan. Het wordt pas echt gezellig als iedereen komt genieten van de stamppotten en de warme worst die tegen geringe betaling bij één van de kramen verkrijgbaar zijn. Er is ook lekkere warme chocolademelk en een glaasje glühwein.

Net als bij eerdere edities van de kerstmarkt zal er een verkoop van kerstbomen zijn en natuurlijk ook van prachtige kerststukjes. De kerstbomen worden indien gewenst binnen Nieuwerbrug thuisbezorgd! Daarnaast zijn ook de heerlijke jubileumwijnen van de Brugkerk te koop, als ook de fraaie verjaardagkalender met foto’s van Nieuwerbrug.

Om alvast in de kerststemming te komen, zal er een gelegenheidskoortje aanwezig zijn, dat op geregelde tijdstippen kerstliederen ten gehore zal brengen. Onze eigen Nieuwerbrugse BoerenBuuf (www.boerenbuuf.nl) zal zorgen voor heerlijke vers gebrande koffie en ook de Dagwinkel zal van de partij zijn. We zijn in gesprek met enkele andere Nieuwerbrugse ondernemers en daarover leest u in de volgende Nieuwsbrug meer.