Pharmafilter US 2 een maatje te groot voor VSTS-dames

01-11-2017 Amsterdam - Dit weekend speelde VSTS thuis tegen Pharmafilter US 2. Er werd gestart met Donna Sluijs en Yvonne Vink op de buitenkant, Carolien Verleun en Jacky de Graaf op met midden met libero Anita Rutczyńska spelverdeelster Dana de Jong en Karin Klein op de diagonaal. Tot halverwege de eerste set konden de dames aardig meekomen, maar door een goede servicedruk van de kant van US en mooie aanvallen, liepen de

dames van US snel uit tot 25-17 en was de eerste set verloren. In de tweede en derde set konden de Bodegraafse dames het langst meekomen. Maar door weinig service druk van de kant van VSTS en veel onnodige fouten lukte het de dames het in deze sets ook niet om te winnen, 20-25 en 19-25.
 

In de vierde set begonnen de dames scherp en stond er een kleine voorsprong op het scorebord in het voordeel van de Bodegraafse dames. US kwam snel met het tegenantwoord en serveerde sterk. De pass kwam niet onder controle en de aanvallen werden niet afgemaakt aan de kant van VSTS. Hoerdoor liep US heel snel uit en was de vierde set ook voor hun.