CJG-Webinar - Zelfvertrouwen bij kinderen

22 Nov 2017 - 20:30

Bodegraven - Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert i.s.m. Tischa Neve een webinar over Zelfvertrouwen bij kinderen. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 1 en 12 jaar.

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, krijg je volop inspiratie om het zelfvertrouwen van je kind(eren) te vergroten! Een webinar vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Zelfvertrouwen is de basis voor een fijn leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen kunt opvangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. Belangrijk dus om opgroeiende kinderen zoveel mogelijk van mee te geven!

En als ouder kan je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van zelfvertrouwen van je kind! Tischa Neve, bekende kinderpsycholoog en opvoedkundige laat je tijdens dit webinar zien hoe en geeft veel praktische tips waar jij als ouder direct mee aan de slag kunt gaan.

Dit webinar vindt plaats op woensdag 22 november, 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl