Honselersdijk maatje te groot voor CVC Reeuwijk

30-10-2017 Honselersdijk – Na de spectaculaire winst vorige week op DSO (4-3), heeft CVC Reeuwijk die ommekeer geen vervolg kunnen geven. In en tegen Honselersdijk werden de Reeuwijkers naar een kansloze nederlaag gespeeld. Al in de 1e helft was Honselersdijk de veel sterkere ploeg. Toen al had de verdediging handen en voeten te kort om de Honselersdijkers uit het strafschopgebied te houden. Dat de thuisclub het overwicht in de eerste 45 minuten

slechts met één treffer kon onderstrepen was vooral te danken aan CVC-keeper Rob Verwaal en het zelf slordig verkwanselen van de kansen. Direct in de 2e helft kreeg Sven de Jong een unieke mogelijkheid CVC Reeuwijk toch weer verrassend langszij te brengen, maar hij stuitte op doelman Leon de Brabander. Daarna werd CVC door Honselersdijk overlopen. Het verdedigingsduo Paul Steenbergen en Kieran Dekkers kregen geen vat op de behendige Angelo Zwiers, die zich in het CVC-strafschopgebied solerend uitleefde. De tegentreffers vlogen CVC nadien om de oren. Met de 5-0 nederlaag kwam CVC eigenlijk nog goed weg gezien de vele kansen die Honselersdijk liet liggen. Voor trainer Gerard van Ruitenburg is de kwetsbaarheid van zijn verdediging een zorgelijk thema en ook te dealen met zo veel afwezige basisspelers. Dit keer kon hij weer niet beschikken over René v.d. Heuvel en Onne Sijbrandij (beiden voor langere tijd) en daarbij kwamen ook nog Lorenzo Stolwijk en Joep van Keulen. In personele zin zoekt CVC Reeuwijk dan ook naar betere tijden.
 

• Bericht: André van Egdom

► Norbert van Keulen (l) in duel met een Honselersdijker. De CVC-spits kreeg nauwelijks voet aan de grond. (Foto: Aad van der Knaap)
► René Story aan de bal tegen Honselersdijk. Ook hij beleefde geen gemakkelijke middag. (Foto: Aad van der Knaap)