Rohda ’76 laat zich verrassen

30-10-2017 Linschoten - Tegen middenmoter Linschoten liet Rohda ’76 het lelijk afweten: 2-1. Door de onnodige zeperd verliezen de Bodegravers voorlopig de aansluiting met koploper NSV ’46. De lijstaanvoerder uit Noorden haalde na zes speelronden de maximale score van 18 punten. Niet voor het eerst dit seizoen begon Rohda ’76 te slap aan het duel. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de thuisclub na een goed kwartier verdiend de leiding nam: 1-0.

Tien minuten later trok Roy Snijder de stand gelijk. Vanaf de rechterpunt van de zestien haalde hij verwoestend uit: 1-1. Na de wissel van speelhelft eenzelfde wedstrijdbeeld: Linschoten troefde de ploeg uit Bodegraven af op felheid. En nam opnieuw de leiding. Een vrije trap verdween door de muur achter de verraste Nova Markarian: 2-1. In de resterende tijd bleek Rohda ’76 niet bij machte voor een tweede keer langszij te komen. Verder dan een vrije trap op de lat van Stephan Wahl kwam het team van coach Boris van Es niet.
• Aanstaande zaterdag ontvangt Rohda ’76 het nog puntloze SPV ’81 uit Polsbroek. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

► Roy Snijder haalt uit voor de 1-1. (Foto: Kees van der Wilk)