Burgerbelangen kiest opnieuw lijsttrekker uit Reeuwijk

27-10-2017 Bodegraven-Reeuwijk De lokale partij Burgerbelangen gaat de verkiezingen in met een lijsttrekker uit Reeuwijk. Was dat bij de voorgaande verkiezingen Wendy Verkleij, nu is dat John Kempeneers. Op plek twee staat ook een nieuwkomer: Hennie Castelein. Verder staan de huidige raadsleden en wethouders op de lijst, die volgens de traditie van de lokale partij vooral veel bekende mensen

uit alle verschillende dorpen heeft.


John Kempeneers is Lijsttrekker
John (1959) woont op Reeuwijk-Brug, is er weliswaar niet geboren, maar er vanaf 1987 wel getogen. Dus ongeveer sinds de begintijd van onze lokale partij. Al vanaf dat jaar woont hij er, samen met zijn vrouw, met veel genot en plezier. Zijn drie dochters zijn er opgegroeid en inmiddels uitgevlogen.
Zijn professionele ervaring ligt in de breedte van commerciële farmaceutische zorg, marketing, verkoop, opleiding en medisch support.
Kempeneers: “Rode draad hierin is doelen realiseren door samenwerking met anderen. Eigenschappen die daar bij helpen zijn “luisteren, luisteren, luisteren en afgewogen handelen“.
Als partij zijn wij zeer ingenomen met het feit dat John vanuit zijn vaardigheden onze lijst wil trekken.
Maatschappelijk is hij betrokken bij de lokale Reeuwijkse tennisvereniging, buurtcommissies, vrijwilliger bij de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk en deelnemer van de bewoners projectgroep Treebord e.o. die dit jaar door de gemeente is ingesteld.
“Betrokkenheid ... het woord heeft het in zich ... dicht op de materie zitten, er daadwerkelijk in geïnteresseerd zijn en er het beste van maken” zegt John. Dat is precies wat hem in de aanpak van Burgerbelangen aanspreekt en waarom hij zich juist in deze positie voor onze Partij gaat inzetten.


Maar...., vindt John Kempeneers: “Het draait niet alleen om mij of mijn positie op deze lijst. We hebben een heel team op onze lijst, plus een betrokken bestuur en vele ambassadeurs. En die vertegenwoordigen Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk net zo zeer, mogelijk zelfs nog meer, in al onze bruisende dorpen”.
 

Hennie Castelein uit Bodegraven afkomstig staat op plek 2:
Als communicatieadviseur en woordvoerder bij diverse gemeentes hier in de omgeving heeft zij een lange staat van dienst en is hier dus goed in thuis. Wij zijn blij dat zij haar kennis en ervaring nu voor onze partij binnen onze eigen gemeente wil inzetten. Hennie (1964) is 25 jaar gehuwd en moeder van twee zoons.
Haar keus voor Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk is weloverwogen. Hennie Castelein: “Net als veel mensen ben ik lokaal niet zo goed in een politiek hokje te plaatsen. In deze gemeente is er dan een goed alternatief. Een partij voor mensen met idealen, voor mensen die niet alleen de grenzen opzoeken, maar ook de grenzen aangeven. Een partij die luistert naar wat mensen beweegt.”
Zij noemt  Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk een gedegen politieke partij.
“Met 7 leden in de raad en 2 wethouders in het college is er goed bestuurd. De gemeenteraad heeft het college gesteund in een rustige en vaste koers, zonder gedoe en met een mooi resultaat waardoor Bodegraven- Reeuwijk als gemeente financieel gezond is”, aldus Castelein.
 

Over haar rol tijdens de campagne zegt zij: “Ik wil helder zijn over wat we als partij willen. Ik hoop dat Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk in de volgende raadsperiode opnieuw haar bijdrage kan leveren aan het goede leven van alle mensen in onze dorpen.”