Drie nieuwe commissieleden GroenLinks

26-10-2017 - Bodegraven-Reeuwijk - Tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk op 25 oktober 2017 zijn er drie nieuwe commissieleden van GroenLinks geïnstalleerd, te weten Marieke Kastelein uit
Driebruggen en Merel van Dijk en Roger Friedrichs uit Bodegraven.
Marieke Kastelein (32) is sinds deze zomer actief betrokken bij de fractie als fractielid.

Marieke woont in Driebruggen en is in het dagelijks leven actief als programma manager bij een televisieproductiemaatschappij. Marieke zal plaats nemen in de commissie “Samenleving”.
Merel van Dijk (43) is sinds deze zomer actief betrokken bij de fractie als fractielid. Merel woont in Bodegraven en is in het dagelijks leven actief als secretaris van een Medisch Ethische Toetsingscommissie. Merel zal plaats nemen in de commissie “Bestuur en Financiën”.
Roger Friedrichs (45) is sinds een jaar actief betrokken bij de fractie als fractielid. Roger woont in Bodegraven en is in het dagelijks leven actief als algemeen directeur bij een Research en Development center. Roger zal plaats nemen in de commissie “Ruimte”.
Lijsttrekker van GroenLinks Robèrt Smits: 'Ik ben verheugd over de versterking van de fractie van  GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk met deze drie nieuwe commissieleden. Het landelijke succes van GroenLinks is ook in Bodegraven-Reeuwijk merkbaar.