Digitaal (Inloop) Café: antwoord op al uw digitale vragen

21 Nov 2017 - 14:00

Bodegraven - Heb je een digitaal apparaat, zoals een tablet, smartphone, laptop, routeplanner, e-reader en heb je er problemen mee?

 

Kom dan langs in het Digitaal (Inloop) Café! In het Digitaal (Inloop) Café van de Bibliotheek in Bodegraven kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop. Het idee hierachter is dat gebruikers van digitale apparaten elkaar kunnen helpen met vragen en kennis met elkaar kunnen delen.

Uiteraard zijn er ook vrijwilligers van de bibliotheek aanwezig, zij kunnen de deskundige ondersteuning aanbieden. Je kunt er terecht voor heel veel uiteenlopende zaken zoals het installeren van apps, vragen over de e-mail, het internet of de instellingen van je apparaat. In de Bibliotheek is Wi-Fi, maar het is wel handig om bepaalde accountinformatie zoals gebruikersnaam en wachtwoord mee te nemen.

Wanneer: iedere eerste vrijdagmiddag en derde dinsdagochtend van de maand. Vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en dinsdagochtend van 09.30 – 12.00 uur. Waar: De Bibliotheek De Groene Venen (Evertshuis), Julianastraat 2, Bodegraven