CVC Reeuwijk zorgt voor mirakel

23-10-2017 Reeuwijk-Brug – Een 0-3 achterstand in één helft omzetten in 4-3 dat mag je een mirakel noemen. CVC Reeuwijk bewerkstelligde deze wonderbaarlijke ommekeer in de thuiswedstrijd tegen DSO. Al na 45 minuten waande DSO zich 3 punten rijker. En wie kon daaraan nog twijfelen na het superieure spel van de Zoetermeerders in het 1e helft. Met een 0-3 voorsprong vertrok DSO bij rust naar de kleedkamer. Een beslissende voorsprong

zal ongetwijfeld gedacht zijn, maar de 2e helft bracht totaal onverwacht een bizarre ommekeer in de wedstrijd. Het begon bij Norbert van Keulen die een fijne pass van Sven de Jong tot doelpunt promoveerde: 1-3. Nochtans leek er niets aan de hand voor DSO. Echter toen kort daarop DSO-goalie Rodger Takken in de fout ging door binnen het strafschopgebied de doorgebroken Lorenzo Stolwijk tegen de grond te werken en CVC Reeuwijk van de strafschopstip mocht afvuren, begon het verval van de Zoetermeerders zich af te tekenen.

Norbert van Keulen had overigens wel z’n broer Joep nodig om de strafschop in 2e instantie binnen te krijgen: 2-3. Vanaf dat moment rook CVC Reeuwijk bloed. En toen Sven de Jong via een uitbraak doelman Takken met een fabuleuze lob het nakijken gaf (3-3), brak de paniek uit bij DSO. De wedstrijd werd helemaal op z’n kop gezet toen Joep van Keulen ook nog de 4-3 bewerkstelligde. Met nog een kwartier te gaan, deed DSO nog van alles om weer langszij te komen. Maar de gasten waren het superieure spel vanuit de 1e helft helemaal kwijt. De onverwachte winst was voor CVC Reeuwijk een lekkere opsteker voor de komende wedstrijden.
 

• Bericht: André van Egdom

 

 
►  Joep van Keulen: tweemaal raak tegen DSO. (Archieffoto)