Popkoor Mix Voices op zoek naar nieuwe leden

19-10-2017 Bodegraven - Vorig jaar werd in Bodegraven het popkoor Mix Voices opgericht als onderdeel van de organisatie Vocaal Regionaal van Dick van Bokkem. Indien u geïnteresseerd bent om mee te gaan zingen in een niet al te groot en heel gezellig koor bent u van harte welkom op de wekelijkse repetitieavond.

De repetities worden gehouden op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Prinses Beatrixschool aan het Dronenplein in Bodegraven.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Dick van Bokkem, tel. Nr. 0651505768 of de website www.mixvoices.nl raadplegen.

Het is een laagdrempelig koor waarvoor geen kennis van het notenschrift of een stemtest nodig is. Het repertoire van het koor, dat onder leiding staat van de professionele zangcoach Merel Moelker, bestaat uit populaire nummers uit een breed genre. De koorleden ontvangen thuis MP3-bestanden die per stemgroep door professionals zijn ingezongen. Na een keuze van een stemgroep te hebben gemaakt kan deze thuis of onderweg worden geoefend. Zo is er heel snel een leuk resultaat.

De enthousiaste koorleden willen het koor graag wat uitbreiden en zijn op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen om het koorgeluid nog verder in te kleuren.