Vanaf 9 november wegwerkzaamheden aan De Reewal

19-10-2017 Reeuwijk-Dorp - De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft opdracht gegeven om de Reewal op te hogen, drie passeerplaatsen en twee wegversmallingen aan te brengen. Verder wordt de weg voorzien van een nieuwe laag asfalt met rode fietssuggestiestroken en er wordt een nieuwe grens van de bebouwde kom geplaatst.

Weekeinden afgesloten
De werkzaamheden starten op donderdag 9 november 2017 en zijn als alles mee zit op zondag 3 december 2017 afgerond. De Reewal is tijdens de werkzaamheden de weekenden van 10 en 17 november tussen 16.00 uur en 6.00 uur volledig afgesloten.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is voor het doorgaande verkeer een omleiding van kracht via Kaagjesland, de N207 (Henegouwerweg) en de Zwarteweg. Bewoners aan de Reewal en vrachtverkeer wordt met behulp van verkeersregelaars doorgelaten. Voor fietsers, de buurtbus en taxi’s geldt een verkorte omleiding over de Middelburgseweg.

In de weekenden dat de Reewal volledig is afgesloten krijgen bewoners aan de Reewal, wanneer zij vertrekken of aankomen, van de verkeersregelaars te horen hoe zij moeten rijden. Tijdens de volledige afsluitingen de doorgang voor de nood- en hulpdiensten gegarandeerd.

 

Lees meer op de website van de gemeente