De Computerclub Bodegraven slaat haar vleugels uit.

19-10-2017 Bodegraven - Met ingang van 1 januari 2018 zal de Computerclub Bodegraven haar twintig jarig bestaan afsluiten en overgaan naar de Hobby Computer Club – SeniorenAcademie. Zo is met meerderheid van stemmen besloten op de extra ledenvergadering op 12 september 2017.

 

 

De HCC is één van de grootste verenigingen van computerliefhebbers in Europa. Het grote voordeel is dat de HCC – SeniorenAcademie heel veel kennis en informatie in huis heeft die is toegespitst op senioren. Tegenwoordig gebruiken we niet alleen de computer, maar vooral ook laptops, tablets en smartphones. Bovendien moeten zeker in de toekomst veel zaken via de digitale weg worden geregeld. Goed geïnformeerd zijn over alle mogelijkheden en vooral de veiligheid hiervan, is zeker een reden om goed op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen, die in een sneltreinvaart voorbij komen.

Tijdens de club bijeenkomsten wordt in het 1e uur een presentatie gegeven.
Het 2e uur is een z.g. vragenuurtje.   
Lidmaatschap HCC – SeniorenAcademie is verplicht; eerste en het tweede jaar 5% korting op de contributie. Dit is inclusief het tweemaandelijkse blad “PC-Active”.
Zo ook: Telefonische helpdesk; E-mailhelpdesk/vraagbaak; Gratis kwartaalblad “CompuLinks”; Kort Nieuws iedere twee weken per e-mail; Leer- en Doe-dagen en korting op Computerboeken.

Het bestuur van de Computerclub Bodegraven is er van overtuigd, dat een vergroting van het aanbod in een bekende en vertrouwde omgeving, aan haar leden ten goede komt.

In tegenstelling tot de huidige clubavonden worden bijeenkomsten gehouden in de middag op de 2e maandag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur in de grote zaal van Rijngaarde.
HCC – SeniorenAcademie start op maandagmiddag 8 januari 2018.
In de maanden juli en augustus zullen er geen bijeenkomsten plaats vinden.

Bent u nog geen lid en heeft u wel interesse? Kom gerust eens kennis maken.
U bent van harte welkom.