VSTS-dames nemen punten mee uit Amsterdam

19-10-2017 Amsterdam - Op 14 oktober speelden de dames van VSTS uit tegen Mobyquity US 3. Na 2 verloren wedstrijden werd dit keer wel de punten mee naar huis genomen: 1-3. De eerste set startte gelijk met veel lange rally’s waar geknokt werd voor elk punt. De vechtlust werd beloond en de eerste set werd door VSTS met 25-18 gewonnen. In de tweede set was de scherpte bij de dames weg en werd achter de feiten gelopen. Lange rally’s werden niet

meer gewonnen, de service ging vaak fout en zo kwam de achterstand op het bord. Deze achterstand was ook niet meer in te halen en de set werd verloren met 16-25. In de derde set werd de service weer opgepakt en er werden weer series gemaakt. Zo pakte VSTS de derde set met 25-20 en stond het 2-1 in het voordeel van de Bodegraafse dames.

In de vierde set konden de dames hun niveau goed vasthouden. Door wat dubieuze beslissingen van de scheidsrechters bleven ze fel en knokten voor elk punt. Op 20-20 kwam Jacky de Graaf aan service. De pass-lijn van US voelde de druk en maakten fouten in de pass. Door op 24-20 een bal in het net te spelen won VSTS ook de vierde set en nam daarmee 4 punten mee naar Bodegraven. Door deze winst staan de VSTS-dames nu op een 6de plek in de 2e divisie.
 

► Coachmoment bij VSTS tegen Mobyquity US 3.