TTV Reeuwijk wint van NTTC 2

18-10-2017 Reeuwijk-Dorp - Het eerste team van TTV Reeuwijk (dé tafeltennisver. voor Bodegraven, Boskoop en Reeuwijk) won vorige week donderdag in de zaal aan de Overtoom met een krappe uitslag van NTTC 2 uit Nieuwerkerk. André van der Laan en Remco van der Star begonnen de wedstrijd goed door direct een 2-0 voorsprong op de borden te zetten. In een wisselende partij moest Ard Swarts vervolgens in de 5e game met 11-13 zijn meerdere

erkennen in de Nieuwerkerkse tegenstander. Sleutelpartij was daarna de dubbel die door Van der Laan en Van der Star zonder gameverlies werd gewonnen. Ook de partij daarna was een Reeuwijkse prooi, waardoor de stand al snel op 4-1 kwam.
 

De tweede singlepartij van Van der Laan was 3 games lang super spannend, waarbij zelfs een 14-16 gameuitslag te zien was. In de 4e game was de koek op (5-11) en ging het wedstrijdpunt naar NTTC. Daarna stelde TTV Reeuwijk de overwinning veilig door 2 strakke partijen van Swarts en Van der Star. De laatste potjes van de avond gingen zwaar bevochten in elk 5 games naar de gasten uit Nieuwerkerk. TTV Reeuwijk 1 – NTTC 2 werd uiteindelijk 6-4. Het team staat in de afdeling Zuid in poule E van de 3e klasse nu op de 2e plaats.