WildeBRAZZ & FriendZZ in de Tapperij!!!

21 Okt 2017 - 20:00

Gouda - Het muzikale avontuur van Feestkapel WildeBRAZZ begon zes jaar geleden op 11-11-2011 en sindsdien passeerden er veel mooie optredens, feesten, festivals, plezier en vooral veel nieuwe muziek de revue.

Elk jaar rond de verjaardag van WildeBRAZZ keren ze terug naar waar het ooit begon, in Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda, om hun verjaardag te vieren met WildeBRAZZ & FriendZZ.

Op zaterdagavond 21 oktober, in Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda, trakteert WildeBRAZZ daarom weer op een heerlijke muzikale avond met twee bevriende kapellen. Zoals elk jaar is de Goudse kapel De Waaghalzen van de partij, maar ook komt er altijd een bevriende kapel van buiten Gouda. Dit jaar zijn dat de Treuzelèèrs die helemaal vanuit het Brabantse Krabbegat (Bergen op Zoom) naar Gouda komen.  www.WildeBRAZZ.nl

En natuurlijk is WildeBRAZZ zelf van de partij en presenteert zoals elk jaar een deel van het nieuwe repertoire.
Veel ingrediënten voor feestelijke, muzikale zaterdagavond, maar de belangrijkste ingrediënten zijn natuurlijk de fans en publiek, want die mogen niet ontbreken. Iedereen is dus van harte welkom en de toegang is GRATIS, dus neem gerust al je familie, vrienden en kennissen mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.