DVC-dames pakken eerste overwinning

10-10-2017 Beverwijk - Wat je ver haalt, smaakt extra lekker. Dat geldt zeker voor de eerste winstpunten die de volleybalsters van DVC afgelopen weekend mee naar huis namen vanuit Beverwijk (1-3). Een bonuspunt voor de overwinning aan de andere kant van het Noordzeekanaal zat er helaas niet in. Daarvoor had DVC ook de derde set, die met 25-23 verloren ging, naar zich toe moeten trekken. Merendeels was DVC de bovenliggende partij,

ook al ging dat niet de hele wedstrijd even makkelijk. Zo liep de stand In de eerste set gelijk op totdat DVC bij 28-30 als overwinnaar uit de bus kwam. Maar in de tweede en vierde set was wel sprake van een duidelijk krachtsverschil. Toch kleefde er ook een minpuntje aan het spel van DVC. Want zonder veel servicedruk ging de opslag regelmatig fout. Volgens goed ingewijde bronnen hebben de dames van DVC bij thuiskomst hun eerste overwinning flink gevierd.

• Komende zaterdag staat er een thuiswedstrijd tegen de volleybalsters van Nieuwegein op het programma. Sporthal Custwijck, aanvang 17.00 uur.