Black Gospelconcert

8 Dec 2017 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert een energiek black gospelconcert waarin het Chosen Gospel Choir onder leiding van Vladimir Pairel de hoofdrol speelt. Het koor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek ten gehore met uitstapjes naar andere stromingen gospel én bijzondere samenwerkingsverbanden.

Dit keer zal Dwight Dissels met het koor optreden. Dwight Dissels onder meer bekend van de Voice of Holland waarin hij tot aan de liveshows zijn talenten kon laten zien en van het muzikale paasevenement The Passion voor de rol van Jezus in 2017.
 
“We hopen met dit black gospelconcert de maand december een extra feestelijk tintje mee te geven.  Het Engelse woord gospel betekent evangelie, wat doorvertaald goed nieuws of blijde boodschap betekent. En als deze professionele artiesten dat in een prachtige kerk als de Adventskerk doen, dan zijn we ervan overtuigd dat we alle kaarten verkopen.” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.
 
“Dankzij een financiële ondersteuning van een aantal ondernemers, zoals autobedrijf Hooftman, schildersbedrijf Marcel van Eijk, aannemingsbedrijf Sirre, Rietveld bestratingen, Paul Roest Bouwadvies, onderhoudsbedrijf Mart van Elk en horecabedrijf Alle Hens kunnen we er een prachtige decemberavond van maken.”

Op vrijdag 8 december. Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. Voor meer informatie www.vriendenvandeadventskerk.info