Film: Lego Ninjago

14 Okt 2017 - 15:30

Gouda - Om de herfstvakantie goed van start te gaan, organiseert Cinema Gouda een meet en greet met een costume character uit de Lego Ninjago film! De hoofdpersoon in de film: Lloyd (de groene Ninja) bezoekt Cinema Gouda en alle kinderen die naar de film gaan kunnen vooraf of achteraf met hem op de foto!

 

 

Op zaterdag 14 oktober. Je kunt alleen de meet en greet bijwonen als je naar de film gaat. Om 14:15 uur start de 2D film, dus kun je achteraf op de foto met Lloyd en om 16:00 uur start de 3D film dus kun je van te voren Lloyd ontmoeten! Reserveren kan online via www.cinemagouda.nl,

De film:
In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.