Vrijwilligersmarkt

7 Okt 2017 - 14:00

Bodegraven - De Stichting SAM organiseert de vrijwilligersmarkt 2017 in het Huis van Alles. Op de vrijwilligersmarkt kunnen inwoners zich oriënteren op vrijwilligerswerk en kennismaken met circa 20 vrijwilligersorganisaties. En wellicht zet je de stap naar leuk vrijwilligerswerk.

 

Overal in de gemeente zijn vrijwilligers actief. Van de kinderboerderij tot de maaltijden in de Rijngaarde, van de peuterspeelzaal tot de sportverenigingen en van de scouting tot de brandweer. Zonder vrijwilligers zouden onze dorpen er heel anders uit zien, maar vrijwilligerswerk is ook vooral leuk! Dat is wat de vrijwilligersmarkt uit wil stralen. Circa 20 enthousiaste organisaties laten zich van hun beste kant zien in het Huis van Alles in Bodegraven. De organisaties laten zien wat zij doen, waarom dat belangrijk is en waarom het leuk is om als vrijwilliger bij hen aan de slag te gaan.
 
Vrijwilligerswerk levert je heel veel op! Door alle organisaties is er een divers beeld te verkrijgen voor diegene die meer willen weten over vrijwilligerswerk en die vrijwilligerswerk willen gaan doen. Kom naar de vrijwilligersmarkt om te
horen, zien en proeven wat vrijwilligerswerk je ook kan bieden. Vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd, je gaat naar huis met een voldaan gevoel. Je leert nieuwe mensen kennen en komt onder de mensen. Vrijwilligerswerk draagt bij aan je ontwikkeling en wordt ondersteund door scholing, trainingen en workshops. Vrijwilligerswerk levert je geen geld op, maar maakt je wel rijk!

Op 7 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur. In het Huis van Alles in Bodegraven, Vromade 1B.