Zingen voor Israël

12 Okt 2017 - 20:00

Bodegraven - De Stichting Christenen voor Israël organiseert een koor- en samenzangavond in de Dorpskerk.Muzikale medewerking wordt verleend door het Katwijks Jong Mannenkoor “Sjir El Shaddaï” onder leiding van André Hobo en door twee gemengde koren t.w. Chr. Regiokoor “Adonai” uit Waddinxveen en door Chr. Regiokoor “Adoramus” uit Hazerswoude.

Deze twee koren staan onder leiding van Peter Burger en zullen gezamenlijk optreden met pianobegeleiding van Kees de Bruin. De organist Arjan Wouters begeleidt het Katwijks Jong Mannenkoor. Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. De avond wordt geopend door ds. C.J. Overeem. Ds. Kees van Velzen zal een korte meditatie houden. Iedereen is van
harte welkom.

Op donderdag 12 oktober 2017, De avond wordt gehouden onder het motto “Zingen voor Israël” en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur zal er echter al samenzang zijn. Dorpskerk, Oude Markt 1, Bodegraven. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het project “Breng de Joden thuis”. Er is gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.