Gasten van de Week: Kees Bos & Jasper Klomp

25 Sep 2017 - 20:00 25 Sep 2017 - 21:00

Boegraven-Reeuwijk - Cees Romijn interviewt maandag 25 september tussen 20.00 en 21.00 uur in het radioprogramma Gast van de Week twee imkers Kees Bos en Jasper Klomp. U weet vast dat honing door bijen wordt gemaakt uit nectar. Honing kan in de lente, zomer en in de herfst worden geoogst. Het hangt van de beschikbaarheid van nectarbronnen af in welke periode van het jaar dat kan.

Honingsoorten van het voorjaar zijn fruithoning (Kers, appel, pruim en peer). Later kunnen de kastanjes ook  honing opleveren en daarna nog de andere bloeiende planten en bomen. Een imker zorgt dat bijen in  een optimale omgeving kunnen leven. U hoort in het programma wat daar voor komt kijken.

Onze Gasten van de Week vertellen er over en natuurlijk ook wat hen drijft en hoe zij de toekomst zien. Luister daarom naar deze uitzending van Gast van de Week  van aanstaande maandag.  De uitzending wordt op dinsdag 26 september vanaf 22.00 uur en op zondag 1 oktober vanaf 19.00 uur herhaald. Uitzending is via de ether op 107.8 FM of via de kabel te ontvangen. Kijk voor al onze uitzendmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl bij radio.