Maak kennis met de Enge Buren

22 Sep 2017 - 20:30

Bodegraven - De eerste theatervoorstelling van seizoen 2017/2018 zet meteen de toon voor wat het komende halfjaar te verwachten is. Een avondje Enge Buren vergeet je niet snel. Met aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk spelplezier bespeelt de ervaren theatergroep het publiek met een karrenvracht aan muziekinstrumenten.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers. Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen.

Try-out Vreemde Vogels
'Vreemde Vogels' is de zevende show en zit vol muziek, humor en cabaret. Het Evertshuis is het eerste theater waar deze show wordt opgevoerd. Het is een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Enge Buren speelt op vrijdag 22 september in het Evertshuis, Julianastraat 4. Aanvang 20.30 uur, toegang €18,50. Vrienden van het Evertshuis ontvangen 10% korting. Vriend worden kan nog op de avond zelf. Tickets via de theaterkassa of via evertshuis.nl.