Inloopavond verkeershinder A12 Nieuwerbrug/Waarder

14 Sep 2017 - 19:00 14 Sep 2017 - 21:00

Waarder - De gemeente organiseert donderdagavond 14 september een inloopavond van 19.00 uur tot 21.00 uur over de wegwerkzaamheden in Waarder als gevolg van de aanleg van de Zuidelijke randweg Woerden. De avond wordt georganiseerd in Het Wapen van Waarder, Dorp 26 te Waarder.

 

Bron foto: provincie Utrecht

Naast medewerkers van de provincie Utrecht en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is aannemer Roelofs aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden over de uitvoering van de werkzaamheden in Waarder. 

Waarom deze wegwerkzaamheden
De werkzaamheden zijn nodig om de nieuwe Zuidelijke randweg Woerden na voltooiing aan te kunnen sluiten op het bestaande wegennet. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden van vrijdagavond 13 oktober tot en met maandagochtend 23 oktober en van vrijdagavond 27 oktober tot en met maandagochtend 30 oktober. De kruising aan de noordzijde van de A12 zal worden omgebouwd tot rotonde. Aan de zuidzijde van de A12 wordt de bestaande rotonde vergroot.
De werkzaamheden zullen veel hinder veroorzaken voor het verkeer en de omgeving. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van wegafsluitingen en omleidingroutes.
De nieuwe randweg is naar verwachting in juni 2018 klaar.

Meer weten

Meer informatie vindt u op www.provincie-utrecht.nl/zuidelijkerandwegwoerden. Ook kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Chris de Jong (provincie Utrecht), telefonisch via 06 21124671 of per mail via chris.de.jong@provincie-utrecht.nl.