Flashmob Kalsbeek College!

14 Sep 2017 - 14:45

Woerden - Het Kalsbeek College krijgt geen genoeg van dansen. Net als voorgaande jaren wordt de nieuwe lichting leerlingen verwend met een unieke dansdag. De dag is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met dansbeoefening maar ook met elkaar. In korte tijd samen een dans in elkaar zetten, dat maakt enthousiast en breekt het ijs!

Dansend het nieuwe schooljaar in op het Kalsbeek College! Op maandag 11 en donderdag 14 september 2017 starten de kersverse eerstejaars VMBO scholieren van het Kalsbeek College knallend hun schoolcarrière met een Flashmob op het
Kerkplein in Woerden. Een dansproject van KUVO en Dansschool Delicious. Tijd: 14.45 uur

Danscentrum Delicious
Wegens succes wordt opnieuw dit jaar gewerkt met de lokale dansschool Delicious van Bianca Mourits. Zij werkt met professionele, jonge dansdocenten die op enthousiaste wijze dansworkshops aan de leerlingen geven.

Intensieve dansdag
Op de maandag en donderdag volgen 6 groepen in de ochtend intensief dans- en kostuumworkshops, alle groepen een andere dansstijl: Showdance, Moderne dans, Hip Hop, House en Breakdance.

Eigen couplet
Elke groep leert een eigen ‘couplet’ en daarnaast een dansrefrein dat voor alle groepen hetzelfde is. Dit studeren ze in twee workshops in het klaslokaal in. Ook maken de groepen in de kleur van hun dansstijl een eigen outfit met bijpassend grime-ontwerp en vlag.

Uitvoering
‘s Middags om 14.45 uur komen alle groepen in hun outfits bij elkaar en voeren dan allemaal tegelijk hun ingestudeerde dans op het Kerkplein in Woerden op. Elke groep springt er apart uit door dansstijl, kostuum en vlag!. Nieuwsgierige familieleden komen massaal kijken en worden verrast door het spektakel.

Slecht weer
* Bij slecht weer zullen de optredens niet op het kerkplein, maar in de schoolaula van het Kalsbeek college!
(locatie Brediuspark)