Sport Report: CVC Reeuwijk viert 50 jaar (video)

05-09-2017 Bodegraven – In deze aflevering van Sport Report aandacht voor het 50-jarig bestaan van CVC Reeuwijk. Sport Report maakte een videoregistratie van de openingsdag met o.a. de clinic voor de CVC-jeugd met als gast Tom Beugelsdijk van ADO Den Haag en een samenvatting van de jubileumwedstrijd tussen CVC Reeuwijk en FC De Rebellen. Voor FC De Rebellen kwamen o.a. in actie Andy van der Meijde, Luc Nilis en Patrick Paauwe.

Verder interviews met Jan Edelman, Evert van Dam, Ad van der Laan (allen CVC Reeuwijk) en oud-betaald voetbalscheidsrechter Roelof Luinge. Sport Report is weer een productie van André van Egdom en is ook te zien op het videokanaal van RTV Bodegraven (Ziggokanaal 42; Rekam/Caiway 69 en KPN/ XS4ALL/NLE 1356; Solcon 2155; Telfort 1356 of 2155; Tele2: zoeken op menu TV Bodegraven).
 

SPORT REPORT: CVC Reeuwijk viert 50 jaar (VIDEO)

OPGELET: Om onderstaande videofilm in volledig scherm in 1080p HD-kwaliteit te kunnen zien, is het noodzakelijk dit in te stellen door rechtsonder van deze film op het wieltje-icoon (instellingen) te klikken en de kwaliteit op 1440p HD te zetten. Het icoon-wieltje is pas te zien als de videofilm is gestart. Dit is alleen het geval als uw computer niet direct het juiste formaat afspeelt.