Workshopserie Schrijf!

27 Sep 2017 - 19:00

Bodegraven - Workshop 1.De vonk van de inspiratie door Jacqueline Zirkzee op woensdag 27 september 2017. Je droomt van een boek, geïnspireerd door je professionele expertise, door gebeurtenissen uit jouw (familie)geschiedenis of misschien je rijke fantasie. Maar hoe houd je de vonk van de inspiratie levend en maak je er een gestaag brandend vuurtje van? In deze praktische workshop staat de vraag centraal hoe jij jouw boekidee kunt realiseren.


2. Een authentiek verhaal door Jet Hoogerwaard op woensdag 25 oktober 2017
Het is een kunst om de schrijftechnieken te hanteren die je verhaal beter maken, maar tegelijkertijd je eigen stem erin te laten doorklinken. In de workshop Een authentiek verhaal krijg je inzicht in diverse schrijftechnieken die je kunt toepassen om jouw (levens)verhaal naar een hoger niveau te tillen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Je leert wat je kunt doen (of juist moet laten) om je verhaal zo authentiek mogelijk te houden.

3. Schrijven vanuit je hart door Michelle Shanti op woensdag 22 november 2017
Tegenwoordig leeft iedereen 'vanuit zijn hart'. Het is een term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Maar wat is leven vanuit je hart? Wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? En hoe maak je de vertaalslag naar schrijven vanuit je hart? Michelle vertelt je er alles over in de workshop Schrijven vanuit je hart. Door doelgerichte oefeningen leer je hoe je de creatiekracht in je hart kunt aanboren en inzetten tijdens je schrijfproces. Open je hart en laat het stromen op papier.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven Tijd: 19.00-22.00 uur, kosten: € 20,-- per workshop Vooraf reserveren is noodzakelijk, mail susanbrown@parisbooks.eu Bij inschrijving voor alle drie workshops ineens, ontvang je een korting van € 5,-- op de Schrijfkalender 2018.

Met veel liefde voor elk mooi verhaal dat verteld wil worden, ondersteunt romanschrijver Jacqueline Zirkzee anderen als schrijfcoach. Journalist, schrijver van levensverhalen en redacteur Jet Hoogerwaard herkent wat een verhaal nodig heeft om de lezer te raken. Uitgever Michelle Shanti begeleidt auteurs van droom naar werkelijkheid, van manuscript tot boek. Samen schreven zij de Schrijfkalender, een scheurkalender vol motiverende, inspirerende en praktische tips, om van 2018 het jaar van jouw boek te maken.