Open Coffee Alphen

18 Aug 2017 - 08:45

Alphen a/d Rijn - Ondernemers uit de Alphense regio die op een laagdrempelige manier hun netwerk willen vergroten zijn iedere derde vrijdag van de maand van 8:45 - 11:00 welkom bij de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Open Coffee Alphen. Deze vinden plaats op wisselende locaties.

Op 18 augustus is de Open Coffee Alphen bij Kinderboerderij Zegersloot. Meer informatie op: www.opencoffeealphen.nl.

De kinderboerderij heeft een groot aantal dieren, waarvan het merendeel geaaid en gevoerd kan worden. Zo is er een speciaal konijnenknuffelhok, een toegankelijke geitenweide, een eendenwei en een boomgaard waar geiten, schapen en een kalf rondlopen. Naast deze vrij-toegankelijke plekken, zijn er ook drie af afgesloten weides; voor de geiten-bokken, de koeien en paarden. Ook bevindt zich hier een imkerij die niet toegankelijk is voor het publiek.

In het hoofdgebouw, waar de varkens wonen, kan er een kopje koffie worden gedronken en eieren, honing en walnoten worden gekocht.

Op deze ochtend zullen de beheerders meer vertellen over de kinderboerderij. Natuurlijk is de gehele kinderboerderij te bezoeken, en kunnen de dieren gevoederd en geknuffeld worden.

Op 15 september vindt de Open Coffee XL plaats met inspirerende workshops. Ondernemers die een workshop willen geven voor andere ondernemers, kunnen zich aanmelden via info@opencoffeealphen.nl.