Extra 50+ BIOS!

6 Aug 2017 - 15:00

Gouda - In de maand augustus en september komt er een extra 50+ bios op de zondag! Iedere zondagmiddag om 15:00 uur. Als welkomstactie krijg je in augustus op de zondag het 2e kaartje gratis!* Dat betekent dat je voor slechts €7,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers samen naar de 50+ bios kunt!


Zondag 6 aug: My Cousin Rachel
De thriller My Cousin Rachel vertelt het duistere en romantische verhaal van een jonge Engelsman die wraak wil nemen op zijn mysterieuze en prachtige nicht, omdat hij haar ervan verdenkt zijn voogd te hebben vermoord.

Zondag 13 aug: A United Kingdom
1947. Seretse Khama, de prins van Botswana, ontmoet de Londense kantoorbediende Ruth Williams. Ze vallen direct voor elkaar en besluiten te trouwen. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families, maar ook van de Britse en zelfs Zuid-Afrikaanse regering. De strijd voor een leven samen veranderde hun land voor eeuwig, en inspireerde de wereld.

Zondag 20 aug: Lion
De Indiase jongen Saroo Brierley komt als 5-jarige per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. Na wekenlang in zijn eentje te overleven wordt hij opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd. Op zijn 30e besluit hij op zoek te gaan naar de plek waar hij zijn familie ooit kwijtraakte...

Zondag 27 aug: Viceroy’s House
Wanneer de laatste regent van India, Lord Mountbatten, de taak krijgt de transitie naar een onafhankelijke staat zonder Brits regentschap te overzien, ondervindt hij de strijd tussen de hindoes, moslims en sikhs, allen getroffen door deze monumentale verandering.

Cinema Gouda, Postbus 787 / 2800 AT Gouda. 0182 - 683 111. www.cinemagouda.nl