IVN-Avondwandeling

13 Aug 2017 - 19:00

Alphen a/d Rijn - IVN Alphen aan den Rijn verzorgt een sfeerwandeling in de vroege avond. Beleef de rust en de geluiden van de avond als de drukte van de dag geweken is. En ervaar dat het avondlicht een heel andere sfeer geeft dan het felle licht van overdag.

Op zondag 13 augustus. De wandeling begint om 19.00 uur bij Bezoekerscentrum De Veenweiden (de Vlinder), Burgemeester Bruins Slotsingel 15, Alphen Zegersloot-Noord. De terugkomsttijd is rond 21.00 uur. Deze activiteit is ook geschikt voor mensen met een visuele beperking. IVN Alphen zet voor hen een aparte en speciale opgeleide gids in en zonodig ook getrainde buddys. Behoefte daaraan moet bij aanmelding even overlegd worden. Net als de mogelijkheid voor ophalen bij station Alphen. Aanmelden is noodzakelijk. Bel naar Dick Warmerdam 06 177 18 203 (ook voor informatie) of mail naar aanmelden@ivn-alphenaandenrijn.nl.

Voor mensen met een visuele beperking kan aanmelden ook via de Oogvereniging, leiden@oogvereniging.nl 06 - 48 97 15 89. Bij aanmelding via de Oogvereniging regelen zij de buddy en het vervoer. Aan de activiteit zijn voor geen van de deelnemers kosten verbonden.