Akoestival 2017: garantie voor een swingende middag

27 Aug 2017 - 12:00

Woerden - Op zondagmiddag 27 augustus bruist het in het Westdampark in Woerden van de muzikaliteit. Op deze dag vindt namelijk de 14e editie van het Akoestival plaats.

Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival met voor ieder wat wils. Het geeft muzikanten uit Woerden en omstreken een geweldig podium.

Het aantal aanmeldingen om op het Akoestival te spelen is dit jaar enorm. De organisatie laat alle bands eerst spelen op één van de open podium avonden in Drinkerij ’t Bierhuys. Deze vinden iedere eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21:00 uur plaats. In juli komen er nog een aantal bands spelen. Daarna wordt de line up bepaald. Wie er gaat spelen horen jullie begin augustus. Maar dat het een geweldig, gevarieerd, vernieuwend en soms ook vertrouwd lijstje wordt staat vast!

Wat is er allemaal te doen? In de eerste plaats is er heel veel muziek! Er zijn twee grote podia en er zijn nog wat ideeën voor de kleine bands en singersong writers. Dit blijft nog even een verrassing.... Daarnaast kun je genieten van een lekker drankje en hapje. Wat de hapjes betreft: het assortiment zal lekker worden uitgebreid zodat ook hier voor ieder wat wils is! Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Zij vermaken zich bij het kindercircus, laten zich schminken en springen er op los op het springkussen.

Het evenement steunt volledig op enthousiaste vrijwilligers en ook de artiesten treden geheel belangeloos op. Daardoor, en door de vele sponsoren, is de toegang tot dit festival gratis! Namens het SOAP bestuur en alle vrijwilligers: tot 27 augustus!!!!!!! Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.soapwoerden.nl/

Kunstpark
Aan de andere kant van het Westdampark bruist het ook van de creativiteit. Hier vindt namelijk het Kunstpark plaats! Hier kun je veel kunst, kunstnijverheid & creatieve activiteit bekijken. De jaarlijkse kramenmarkt laat een grote variatie zien van schilder- tot glaskunst, van textiel tot keramiek, van juwelen tot graffiti. Zoals elk jaar wordt dit mogelijk gemaakt door Het Cultuur Platform Woerden.