Zomerfeest Aarlanderveen, Dorpshuisplein

23 Jul 2017 - 13:00

Aarlanderveen - Zoals u inmiddels van Het Dorpshuis gewend bent verrijst op het Dorpshuisplein weer het gezelligste terras van Aarlanderveen. Compleet met loungebanken, licht en geluid de ideale plek om lekker relaxed bij te praten en te genieten van alles wat er tijdens de Zomerfeesten op het dorp te doen is.


De Aarlanderveense Zomerfeesten staan al jaren bekend al om hun gezellige en ontspannen sfeer. Een Weerzien van oud-dorpsgenoten of een plek voor de toevaliige voorbijganger om even neer te strijken. Uiteraard ontbreken ook de nodige artiesten niet! 23 t/m 26 juli. Dorpshuisplein, Aarlanderveen.

Programma:
23 Juli – Muziekmiddag (13:00 -1800)
Diverse blaaskapellen en koren op de Muziektent. Gewoon gezellig om met een borrel en een hapje op het terras alvast vooruit te kijken naar de Kermis.

24 juli – Als de kermis opengaat, kunt u ook op het plein terecht. Heerlijk om na de volleybal even neer te ploffen.

25 juli – DJ Henk van Schaik (21.00 uur)
Deze jonge veelbelovende DJ uit de stal van 'Startistic Entertainment'en 'Music and Gig' komt de boel lekker op z'n kop zetten.

26 juli -  De Boeren Rockies (ca 12.00uur)
Voor het eerst in deze regio te bewonderen, De 'Boeren Rockies, een onvervalste rockband met louter 'Boeren Trien'n ..uut Oostn'
Direct na de prijsuitreiking van het Ringsteken op de muziektent, dus mis t niet!

's avonds sluiten we Het Zomerfeest af met 'De Jukebox Drive Inn Show'. Heerlijke nummers uit t heden en verleden, en verzoekplaatjes uiteraard geen probleem.