RVC ’33 op de drempel van de 1e klas

09-06-2017 Reeuwijk-Dorp – RVC ’33 staat op de drempel van de 1e klas. De Reeuwijkers wonnen afgelopen maandag het 1e nacompetitieduel tegen GDA met 0-5. Die voorsprong lijkt genoeg om promotie naar de 1e klas in de return komende zondag op Kaagjesland af te dwingen. Het is de vraag of GDA er nog een serieuze wedstrijd van wil maken. De Loosduiners waren op eigen veld op alle fronten de mindere. En zullen wellicht beseffen dat

zo’n grote achterstand tegen RVC ’33 in normale doen een onbegonnen zaak is. RVC wil er a.s. zondag een feestelijke happening van maken. En verwacht een paar honderd bezoekers op Kaagjesland. A.s. zondag is ook het afscheid van Erik van Zoest, Frank van Leeuwen en trainer Vincent Stolwijk. Van Zoest kiest verder voor een trainerscarrière bij de A-jeugd van Jodan Boys. Keeper Frank van Leeuwen wil een punt zetten achter z’n voetballoopbaan. Trainer Vincent Stolwijk doet een stap terug en gaat zich volgend seizoen bekommeren over het 2e elftal van RVC ’33. De wedstrijd begint zondag om 14.30 u.

• Bericht: André van Egdom

RTV Bodegraven maakt voor Sport Report een video-registratie van de wedstrijd en zendt deze later op het tv-kanaal van de omroep uit. De uitzending is dan ook te bekijken op de website van RTV Bodegraven.

► V.l.n.r. Erik van Zoest, Paul van Leeuwen en trainer Vincent Stolwijk. Het drietal zien we volgend seizoen niet meer terug bij het 1e elftal van RVC '33.