Sportontmoeting weer van start

08-06-2017 Bodegraven – Vrijdag 2 juni is de 10e Sportontmoeting van start gegaan. In deze jubileumeditie zijn Rohda ’76, v.v. Bodegraven, v.v. Bodegraven zaal, Heres, VSTS, BZ&PC een BBS de deelnemende teams. Het is de organisatie ook dit jaar nog niet gelukt Reeuwijkse teams aan te trekken voor het sportevenement. Tijdens de Sportontmoeting nemen de deelnemende sportverenigingen het tegen elkaar opnemen met verschillende sporten die in

toernooivorm worden georganiseerd. Dit keer staan o.a. waterpolo, handbal, beachvolleybal, tafeltennis en atletiek op het programma.

Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld worden de resultaten bij elkaar opgeteld en wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Een leuke nieuwe manier om extra punten te verdienen is de Joker. Iedere vereniging krijgt 1 keer de kans deze in te zetten en zijn punten die avond te verdubbelen. De winnaar mag zich een jaar lang de beste sportvereniging van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk noemen. Uiteraard zal voetbalvereniging ESTO er alles aan doen om deze titel te verdedigen. Het slotevenement vindt plaats op 16 juni.