Programmaboekje Evertshuis uitgereikt en verspreid

17-05-2017 Bodegraven - Het Evertshuis heeft vandaag het programmaboekje van het nieuwe theaterseizoen van het Evertshuis verspreid onder de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Tijdens de Sneak-Preview reikte interim-directeur Leo Hörnig het officiële eerste exemplaar uit aan Evertshuis-voorzitter Cor de Raadt. De voorzitter meldde bij die gelegenheid dat hij het boekje al digitaal bekeken had.

Ook constateerde hij dat er veel mooie voorstellingen in staan; teveel om allemaal te bezoeken. Dat wordt dus keuzes maken.

Het programmateam van het Evertshuis is trots op de samenstelling van het theaterseizoen 2017/18. Er zijn diverse bekende cabaretiers geprogrammeerd zoals Martijn Koning, Marc de Hond en Javier Guzman. Daarnaast hebben ook wederom veel musici een plekje in het programma gekregen. De genres lopen uiteen van nostalgie tot rock en van luisterliedjes tot feestmuziek. Voorstellingen met een maatschappelijk thema zijn ook in het programma te vinden.

Het Evertshuis raadt aan om voor de meest populaire voorstellingen nog voor het theaterseizoen begint, de tickets voor de voorstellingen te bestellen.

Foto boven: Voorzitter Cor de Raadt (links) neem het programmaboekje in ontvangst uit handen van interim- directeur Leo Hörnig. Fotograaf: Marijke Groot