Website Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk gelanceerd

17-05-2017 Bodegraven-Reeuwijk - Tussen het winkelend publiek in de AH-supermarkt in Bodegraven is afgelopen zaterdag de website en de facebookpagina van de Werkgroep Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk gelanceerd. De openingshandeling werd verricht door wethouder Kees Oskam, werkgroepvoorzitter Esther van den Bor en filiaalmanager Anita Gorter van de Albert Heijn Bodegraven.

Volgens de gemeente wordt met de start van de nieuwe communicatiekanalen Fairtrade in Bodegraven-Reeuwijk nog beter zichtbaar. In Bodegraven-Reeuwijk zijn steeds meer fairtrade artikelen verkrijgbaar en zijn bedrijven, verenigingen en instellingen er toe overgegaan om fairtrade producten in hun kantines te gaan aanbieden.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wil bijdragen aan een duurzame wereld en een gezond klimaat op aarde. In 2035 wil de gemeente klimaatneutraal zijn. Een van de stappen daarin is Fairtrade gemeente worden. De Werkgroep Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk heeft het afgelopen jaar geïnventariseerd wat er aan Fairtradeproducten in de gemeente omgaat en het gebruik hiervan verder gestimuleerd.

Meer informatie over Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk kunt u vinden op fairtradebodegravenreeuwijk.nl

Foto boven: Pancras Kuipers