Het CASTELLUMKOOR heeft weer plaats voor nieuwe leden!

23 Mei 2017 - 20:00

Alphen a/d Rijn - Heb jij een passie voor zingen en klinkt dat ook nog goed? Wil je graag zingen in een ambitieus koor dat professioneel wordt begeleid? Dan ben je misschien wel op zoek naar ons! Het Castellumkoor is opgericht in 2009 na een eenmalig optreden tijdens de ‘Golden Musical Moments’ in theater Castellum.

 

 

Inmiddels zijn wij vele bruisende optredens, regelmatig met bijzondere artiesten, en inspirerende arrangementen van onze dirigent Max Smeets verder. Wij zingen een breed repertoire, van pop tot licht klassiek, maar gaan altijd voor kwaliteit! Daarnaast is het Castellumkoor een enthousiaste groep mensen waar je je vast snel thuis zult voelen.

Wij hebben dinsdagavond 23 en 30 mei van 20.00 tot 22.00 uur open repetities. Kom eens vrijblijvend meezingen en de sfeer proeven in een van de prachtige zalen van theater Castellum. castellumkoor.nl/open-repetities

Kun je niet komen op deze avonden, dan ben je ook altijd welkom op een andere dinsdagavond. Kondig je komst even aan op http://castellumkoor.nl/open-repetities/ zodat we op je rekenen en welkom kunnen heten. Meld je dan om 19.50 uur bij de artiesten(zij)ingang van theater Castellum. Wil je het Castellumkoor eerst eens zien optreden? Dat kan! Kom dan naar het Alphens Korenfestival op 20 mei in het centrum van Alphen aan den Rijn.

We treden om 13.30 uur op vóór het theater Castellum, om 14.10 uur op de Thorbeckegracht en om 15.30 uur bij Koeien en Kaas.