Vriendenschaar opent nieuwe kleedkamers

16-05-2017 Bodegraven - Afgelopen zaterdag 13 mei was bij Vriendenschaar het lang verwachte moment: de opening van de nieuwe kleedkamers! Om 12.00 u was het dan zover. Ongeveer een half jaar nadat de eerste paal geslagen werd, kon korfbalvereniging Vriendenschaar met trots twee nieuwe kleedkamers en een scheidsrechterskleedkamer officieel openen. Vele helpers, sponsors, leden, ouders, pers

en andere belangstellenden stonden klaar voor dit moment. Natuurlijk ging dit gepaard met enig, gepast ceremonieel: Voorzitter Eef Zwanenburg hield een korte speech en Cees van Duuren en Wim van Zoest knipten samen het lint door. Daarna was het de beurt aan de jongste leden van de F om het geheel te omlijsten met het laten knallen van een achttal confettikanonnen. Deze bleken goed ‘vergrendeld’, dus de hulp van hun trainsters was zeker welkom!

Daarna verrichtte voorzitter Eef Zwanenburg de uiteindelijke, fysieke opening door met de sleutel de deur van de herenkleedkamer te openen. Vervolgens konden alle aanwezigen onder het genot van koffie, thee en limonade genieten van de heerlijke taart en cupcakes die Miranda Noorlander voor Vriendenschaar had gebakken. En zo was het feestje compleet. Vriendenschaar is iedereen ontzettend dankbaar die aan de totstandkoming van de nieuwbouw heeft bijgedragen. Door maximale inzet van vrijwilligers kon dit project eigenhandig gerealiseerd worden. De kleedkamers zijn écht ontzettend mooi geworden. Nog mooier dan dat Vriendenschaar hadden durven dromen.
 

► Feestelijke opening van de nieuwe kleedkamers met links Cees van Duuren en rechts Wim van Zoest.