Turnfestijn Bij Heres

16-05-2017 Bodegraven - De jaarlijkse clubkampioenschappen van de turnafdeling van Heres was op zaterdag 13 mei. De hele dag streden meer dan 100 gymnasten op hun eigen niveau en leeftijd in de versierde Sporthoeve. Meisjes turnde op vloer, balk, brug ongelijke liggers en sprong. De jongens op vloer, brug gelijke liggers, rek en sprong. De allerkleinsten begonnen met een dansje en showde hun kunsten op de speelse turnbaan.

Ook de kleinsten die Nijntje-gym volgen deden goed mee. Zo vertederend om naar te kijken. ‘Move It’ en ‘Joy ‘, dansgroepen van Heres, gaven een demo. De turnkleding voor de jongens zijn gesponsord door Bouwbedrijf Groenen en de selectie stonden in hun nieuwe door DCS interrieurgroep, PeeK Autoservice en VD Gugten Porsche gesponsorde trainingspakken.

Dit zijn alle nummers 1: recreanten: Britt van der Meer + wisselbeker, Sanne Bochove, Mirthe Stolwijk, Laura Zaal, Lisa Schlingmann, Chloe van der Stap, Thessa Pimmelaar, Anouk Vrieswijk, Cathelijn Boers. Pré selectie: Amber de Jong + beker. Selectie: Sophie Turkenburg + wisselbeker, Donna van der Meer + wisselbeker, Richelle Appel + wisselbeker. Jongens: Boudewijn Duvekot + wisselbeker. Anderen waren 2e en 3e. Uiteindelijk kreeg iedereen een medaille en een diploma. Het was een geslaagde Heres-dag.